Fodboldgolf-012

Om FodboldGolf

Vi har fornøjelsen af at kunne byde alle velkommen til Danmarks bedste FodboldGolfbaner.

Her kan du læse alt om fodboldgolf.


FodboldGolf stammer oprindeligt fra Sverige, hvor FodboldGolf er meget populært. Spillet byder på morskab og aktivitet og alle kan deltage, uanset alder og forkundskaber til Fodbold eller Golf.

Reglerne for FodboldGolf er næsten som i almindelig Golf. Blot er golfkuglen og golfkøllen skiftet ud med en fodbold og et par gode ben. Hver bane har, som i Golf, sit eget par (optimalt antal spark), et Tee-sted (startsted), en Fairway og en Green.

Banerne har alle 18 huller og en total længde på ca. 1,2 til 1,7 km. Sværhedsgraden varierer fra hul til hul, og det gælder om at bruge færrest mulige antal spark for at få bolden i hul fra Tee stedet til hullet på Greenen. Den, der kommer igennem banen med færrest antal spark, vinder spillet. Det tager ca. 1,5 – 2 timer for en gruppe på 6 at gennemføre en runde på FodboldGolfbanen.

Man skal ikke være bekymret for ventetid, da vi i de travleste perioder, normalt ikke oplever ventetid på mere end 5-10 minutter.

I Middelfart kan man i øvrigt benytte sig af en “børnebane”. Børnebanen er omkranset af den øvrige 18 hullers FodboldGolfbane og terrassen og kan overvåges herfra. Banen er velegnet for børn i alderen 3 – 10 år.

Det er muligt at nyde medbragt mad og drikke på alle banerne. Der sælges ingen former for mad eller drikkevarer på baner og terrasser.

Der må ikke benyttes fodboldstøvler med knopper.